Το Bowling Center στο Athens Top 10!

Bowling Center: Μια "θρυλική" επιστροφή με το μεγάλο λιμάνι στο... πιάτο!

To  ιστορικό Bowling Center του Πειραιά... αναβιώνει και σας υποδέχεται ανακαινισμένο  εκσυγχρονισμένο και... υπέρλαμπρο!  1973, 2011 και 2013. Τρεις σημαντικές χρονολογίες για το Βowling Center του Πειραιά. Σαράντα χρόνια μετά τα πρώτα λαμπερά εγκαίνια του 1973, με το «θλιβερό» λουκέτο του 2011 και το Σεπτέμβριο του 2013 να έρχεται να γράψει νέα ιστορία στο βιβλίο της «ζωής» του

 

Σε νέα χέρια πλέον, που το αγκάλιασαν, το αγάπησαν και το έφτιαξαν από την αρχή με πολύ αγάπη και μεράκι δεν θυμίζει σε τίποτα την παλιά του μορφή, σέβεται ωστόσο την μεγάλη ιστορία του παρελθόντος.  Η οικογενειακή επιχείρηση του Ομίλου «Λαδόκολλα», που πρωτοστατεί στο χώρο της εστίασης εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχία, εξασφάλισε το καλύτερο... και στις πιο προσιτές τιμές -για τις δύσκολες μέρες κρίσης που διανύουμε- και φέρνει ξανά κοντά σας το ωραιότερο «μπαλκόνι» με θέα τον Πειραιά.

 

Στο πρώτο επίπεδο, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του χώρου του Bowling, σε προδιαθέτουν για άπειρα strike και ατελείωτο παιχνίδι. Στο δεύτερο, ένας άψογα ζεστός διαμορφωμένος χώρος με πολλές όμορφες γωνιές για να πιεις τον καφέ σου, το cocktail σου αλλά και να δοκιμάσεις τα ξεχωριστά πιάτα με την «εγγύηση» της γεύσης και της ποιότητας της «Λαδόκολλας».

 

Από τους πρώτους κιόλας μήνες της... επιστροφής του, κόσμος το ξεχώρισε και ανάδειξε ξανά το  Bowling Center             που δίνει καθημερινά το δικό του ξεχωριστό στίγμα, προσφέροντας θέα, μοναδικότητα χώρου και αρκετά ακόμη, που το καθιστούν το... δικό σου μέρος στον Πειραιά!

 

Πηγή: http://www.athensmagazine.gr/portal/athenstop10/articles/100172

Σύνδεση or Εγγραφή

Σύνδεση μέσω Facebook

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; / Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;